Slobozia se pregăteşte de „Serbările iernii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzica populară va face deliciul publicului trecut de prima tinereţe
Muzica populară va face deliciul publicului trecut de prima tinereţe

Cea de-a treia zi de Crăciun aduce locuitorilor din Slobozia „Serbările iernii“, eveniment ce va fi organizat de municipalitate, în Piaţa Revoluţiei.


În acest an, la Serbările iernii, din păcate, vor concerta nume mai puţin cunoscute publicului larg. „De doi ani încoace, bugetul este mai auster şi din această cauză pe afiş sunt nume mai puţin cunoscute“, spune viceprimarul Valentin Băcanu. La concertul din 27 decembrie vor urca pe scenă Narcotic Sound, DJ Sava & Raluca, Ansamblul Folcloric Teleormanul şi Florin Vasilică, George Mitrea şi Mario Buzoianu. Artiştii, sonorizarea şi luminile pentru Serbările iernii, dar şi focul de artificii din noaptea de Revelion a costat municipalitatea 25.000 de lei.

Bugetul din acest an este mult mai mic decât cel din anii precedenţi, când pentru concertul din seara de Revelion se cheltuiau şi peste 50.000 de lei. „Nu ne mai putem permite concerte cu nume grele ale showbiz-ului, aşa cum se obişnuia în alţi ani, pentru că este criză. Încercăm să facem ce putem pentru a nu dezamăgi locuitorii oraşului. Pentru a realiza spectacolul din 27 decembrie, a trebuit să apelăm şi la sprijinul unor sponsori“, mărturiseşte viceprimarul Valentin Băcanu.

Slobozenii care vor merge, în a treia zi de Crăciun, la concertul din Piaţa Revoluţiei vor putea să se încălzească cu un pahar de vin fiert, de la târgul de iarnă. Mititeii, ceafa de vită, purcelul la proţap, caşcavalul în coajă de brad sau cârnaţii de pleşcoi îi aşteaptă pe gurmanzi, iar vinul şi ţuica fiară, pe cei mai petrecăreţi. Tot aici, slobozenii pot să guste din cozonac şi miere sau să cumpere un cadou pentru cei dragi.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite