Slobozia/ Constantin Prepeliță:Andrei a semnat cu Steaua București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliță, alături de tatăl său, Constantin
Andrei Prepeliță, alături de tatăl său, Constantin

Fostul component al echipei CSS Slobozia și căpitanul Universității Craiova, din ultimele sezoane s-a înțeles, astăzi, cu Gigi Becali, patronul echipei Steaua și va juca în Ghencea, în următorii 4 ani.

Tatăl fotbalistului, fostul mare jucător al echipei FC Olt, unde a fost coechipier cu Victor Pițurcă, a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Slobozia că oferta Stelei a fost cea mai bună din campionatul intern.

„Steaua este o echipă puternică, cu tradiție, care are un palmares incredibil. Andrei a semnat cu gândul la performanță. Contractul a fost parafat, Andrei este mulțumit de termenii lui, mai avem de rezolvat cu domnul Mititelu niște mici probleme financiare, pentru că trebuie să-i dea lui Andrei salariul pe ultimele 5 luni“, spune Constantin Prepeliță, tatăl fotbalistului.

Andrei Prepeliță a început să joace fotbal încă de la 6 ani, la Clubul Sportiv Şcolar Slobozia, sub comanda tatălui său. A stat la Slobozia 9 ani, până în 2000 când la o selecţie a lotului naţional de juniori a fost remarcat de FC Argeş care l-a coptat în lot. Sub bagheta lui Mihai Ianovschi şi a lui Ilie Bărbulescu a jucat 2 ani la tineretul piteştenilor. A petrecut la FC Argeş 4 ani, timp în care a adunat peste 150 de meciuri şi 15 goluri marcate. A fost coleg de echipă cu nume grele ale fotbalului românesc: Nicolae Dică, Dani Coman, Marius Bilaşco, Jean Vlădoiu, Rică Neaga sau Jean Barbu. În vara lui 2007 părăseşte Piteştiul şi alege o altă echipă de tradiţie din România, Universitatea Craiova, unde devine chiar căpitanul acestei formații.

Prepelita 1
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite