SLOBOZIA: Concurs de streetball între elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şcolilor generale din oraş s-au întrecut pe terenurile amenajate pe platoul Centrului Cultural din oraş




 La competiţie s-au înscris peste 90 de participanţi, cu vâste cuprinse între 8 şi 14 ani. Dornici să facă mişcare, copiii au uitat până şi de clădura de afară şi au încercat să arunce mingea la coş, ca să acumuleze punctajul maxim. Concursul de streetball, organizat pentru a doua oară anul acesta la Slobozia, a durat patru ore.

În tot acest timp, cele 22 de echipe înscrie în competiţie au încercat să le demonstreze organizatorilor că merită să câştige. Cei mai mici participanţi au fost reprezentanţii echipelor Spaniolii şi Cutezătorii, veniţi de la Şcoala Numărul 2 din Slobozia. Prichindeii de numai 8 ani au făcut senzaţie în teren.

„Ne bucurăm de participarea numeroasă a copiilor, ei răspund pozitiv de fiecare dată când se organizează astfel de concursrui. Streetball-ul a devenit foarte îndrăgit de către ei“, a declarat organizatorul competiţiei, profesorul de educaţie fizică Dan Şaramed. Premiile puse în joc au rămas surpriză. „Evident, elevii vor fi premiaţi, însă ceea ce le vom oferi rămâne o surpriză“, mai spune profesorul.
Este pentru a doua oară în acest an când la Slobozia se organizează un concurs de streetball. Prima competiţie de acest gen a avut loc pe 2 mai, de Ziua Tineretului.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite