Slobozia: Două fetiţe din Alexeni şi-au găsit sfârşitul înghiţite de apele râului Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Călin şi Claudia Varga au plecat să se joace pe malul apei. Au alunecat, iar curenţii puternici le-au îndepărtat de mal

UPDATE-09.30: După îndelungi căutări, trupul Claudiei Varga a fost descoperit în această dimineaţă, la ora 6:30. Cadavrul a fost observat plutind pe apă chiar de către bunicul fetei, la mai bine de un kilometru în aval de locul în care micuţa s-a înecat împreună cu prietena sa de 13 ani, Cristina Călin.

Luni după amiază,Cristina Călin şi Claudia Varga au plecat să se joace pe malul apei. Au alunecat, iar curenţii puternici le-au îndepărtat de mal.Fetele au fost însoţite de alte două prietene. Vecinii au fost alertaţi de strigătele de disperare ale copilelor. Au sunat imediat la 112. Scafandrii au căutat trupurile neînsufleţite  mai bine de patru ore, în apele învolburate ale râului. Totul a fost în zadar, nu descoperit nimic.

Durere fără margini

Claudia Varga(14 ani) şi Cristina Călin(13 ani) erau prietene foarte bune. Mai mult decât atât, stăteau pe aceeaşi stradă, la doar câteva case distanţă una de cealaltă. Vestea că fetiţele şi-au pierdut viaţa în apele Ialomiţei a zguduit din temelii familile acestora.

„A venit de la şcoală, s-a aşezat la masă, să mănânce, după care mi-a zis: « mamaie, ies şi eu afară să mă joc». Am văzut-o că era la poartă, după care a dispărut din ochii mei“, spune, cu sufletul stins de durere, Lavinia Caba, bunica Cristinei.

La doar un sfert de oră, femeia de 45 de ani a aflat că neopoata sa a fost înghiţită de ape.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite