Slobozia: Nopţi albe în Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzica bună şi fetele frumoase au încins atmosfera aseară în cel mai tare pub din Slobozia. La platane, a stat toată noaptea inegalabilul Sean Jay Dee

Dj-ul a făcut atmosferă

Venit pentru a doua oară la Slobozia, Sean Jay Dee a făcut un show de senzaţie. Împreună cu solistul şi percuţionistul din trupa Excentric, dj-ul a reuşit să îşi ţină invitaţii la petrecere în picioare până la final. Acordurile de jazz şi house s-au auzit până la ivirea zorilor.

„Mă simt foarte bine atunci când văd că lumea simte muzica mea. Aici, la Slobozia, oamenii ştiu să se distreze“, a declarat dj-ul din spatele pupitrului.

Distracţie la maxim

Tinerii dornici de distracţie au umplut pub-ul pănă la refuz. Printre ei, s-a numătrat şi Adina ( 24 de ani). Ea a venit la petrecere însoţită de cei mai buni prieteni ai săi.

„Sutem deja 10 şi mai aşteptăm să mai vină lumea. E foarte frumos aici, muzica e bună şi dj-ul face treabă bună“, spune tânăra, în timp ce dansează de zor.

Adina şi prietenii săi au decis să stea până la închidere. „O să dansăm toată noaptea. Vom pleca la ora patru din pub“, mai spune tânăra de 24 de ani

Cei care au ratat petrecera de aseară se pot întâlni cu Sean Jay Dee şi trupa Excentric la mare. Ei vor avea cântări pe litoral toată vara.

„Vom merge în cele mai tari cluburi ca să îi facem pe oameni să  se simtă bine“, spune dj-ul.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite