SLOBOZIA: Olimpiadă pentru prichindei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia a fost organizată de Grădiniţa cu program prelungit numărul 2 Slobozia, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Academia Olimpică, filiala Ialomiţa.

 La concursul de ieri au participat 12 grădiniţe din Călăraşi, Galaţi, Teleorman şi Ialomiţa. Preşcolarii au mers printre jaloane, au avut de înfruntat obstacole şi au mers târâş pe coate. În timpul concursului sala s-a ridicat de mai multe ori în picioare şi a aplaudat frenetic prestaţia micuţilor. Educatoarele care au însoţit concurenţii spun că astfel de concursuri ar trebui organizate mai des pentru ca preşcolarii să se joace, să socializeze şi să facă mişcare.

„Mă cheamă Alex şi sunt de la grădiniţa Aşchiuţă. Cel mai greu mi s-a părut târâşul“, a mărturisit Alexandru Pană (7 ani) din Călăraşi.
Maria Viziru (7 ani), de la grădiniţa numărul 1 din Slobozia, a declarat entuziamată că s-a distrat cu cei doi clovni veniţi special pentru a destinde atmosfera. „Nicio probă nu mi s-a părut grea şi îmi place să trag clovnul de nas pentru că ţiuie“, spune Maria cu ochii după clovnul buclucaş. Echipele au fost formate din câte opt copii. Câştigătorii concursului au plecat cu trofeul, iar ceilalţi au primit mingiuţe şi şepci pentru a se feri de soarele arzător din vacanţa de vară.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite