Slobozia: Mort în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, care a murit în urma unui infarct.  Uşa garsonierei în care locuia era blocată, astfel că rudele nu au avut cum să intre în casă. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca apropiaţii decedatului să pătrună în imobil


Rudele au sunat la 112

Bărbatul de 50 de ani se numeşte Dragoş Sabie Stan.

Cel care a sunat la 112 după ajutoare a fost chiar tatăl bărbatului, Victor Sabie Stan. Ultima dată când omul şi-a văzut fiul, a fost noaptea trecută. Dragoş Sabie Stan avea probleme de sănătate, suferea cu inima.

„A venit la mine să îi dau nişte medicamente. De dimineaţă, am trecut pe la el să văd cum se simte. Uşa era blocată. Am zis că s-a întâmplăt ceva rău şi am sunat la 112“, povesteşte îngrozit tatăl decedatului.

Intervenţie dificilă

Iniţial, pompierii au încercat să spargă uşa garsonierei în care Dragoş Sabie Stan a decedat. Pentru că această operaţiune a fost dificilă, la faţa locului a fost nevoie de o autospecială dotată cu scară rulantă. Astfel, pompierii au reuşit să intre pe geamul imobilului şi să deschidă uşa prin interior.

„S-a pătruns în interiorul locuinţei pe fereastra garsornierei, acţionându-se cu ajutorul unei scări. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit decedat în baia locuinţei“, a declarat Lăcrămioara Chirea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite