Slobozia: Jurnaliştii au încercat să pună mâna pe Cupa Presei la Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii ialomiţeni au simţit pe pielea lor ce înseamă un meci de fotbal. Dacă până acum au relatat totul de pe  marginea terenului, gazetarii au lăsat pixurile şi agendele deoparte şi s-au întrecut pentru a câştiga Cupa Presei la Fotbal.

Fie că au fost din presa scrisă sau cea audio-video, jurnaliştii au încercat să demostreze tuturor celor prezenţi că se pricep de minune şi la sportul cu balonul rotund. Ei au avut de înfruntat echipe puternice, precum cea a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi cea a Poliţiei Municipiului Slobozia.
Cei care au reuşit să plece acasă cu mult râvnita cupă au fost jurnaliştii de la cel mai vechi post de radio din Slobozia. La polul opus, una dintre echipele ale căror rezultate au fost modeste a fost cea a „Adevărului de Seară“ Slobozia. Jurnaliştii singurului cotidian din oraş s-au clasat pe locul al cincilea. Chiar dacă nu au câştigat cupa, băieţii s-au simţit bine şi au promis că se vor apuca de antrenamente pentru ca anul viitor să aducă marele premiu la ei în redacţie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite