La Slobozia se fură capace de canalizare pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii vând capacele de canal la fier vechi
Hoţii vând capacele de canal la fier vechi

Poliţiştii locali au intensificat acţiunile de patrulare pe străzile municipiului încercând să îi împiedice pe hoţi să acţioneze. În ultima perioadă s-au confruntat cu mai multe situaţii de acest gen. Într-unul dintre cazuri printre hoţi se afla şi un minor.


Hoţii acţionează fără să ţină cont de pericolele la care îi expun pe slobozeni. Se fură atât capacele de la canalizare cât şi grătarele de la gurile de scurgere. Hoţii le valorifică mai apoi la centrele de colectare a fierului vechi.

Luna trecută, pe baza unor imagini surprinse de o cameră video, poliţiştii au reuşit să identifice trei indivizi care s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Printre ei se afla şi un minor.

“Motivele care îi îndeamnă la astfel de fapte ţin probabil de statutul social şi de starea de sărăcie. În ultima vreme ne-au fost semnalate mai multe sustrageri de acest gen. Trebuie să ţinem cont şi de partea materială, pentru că înlocuirea acestor obiecte reprezină o cheltuială suplimentară pentru Urban, dar şi de pericolul la care sunt expuşi cetăţenii”, a spus Laurenţiu Abaza, directorul executiv al Poliţiei Locale Slobozia. 

În prezent poliţiştii locali se află pe urmele altor 3 hoţi de capace de canalizare. Fapta lor este de asemenea surprinsă de o cameră de supraveghere.


Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite