Slobozia: Ciocnire violentă între două tiruri pe raza localităţii Orboieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, iar altul s-a ales cu dosar penal. În urma impactului celor doi mastodonţi, preţ de câteva ore, traficul în zonă a fost deviat.


Totul s-a petrecut la miezul nopţii. Din cauza unei defecţiuni la motor, şoferul uneia dintre cele două maşini implicate în accident , plină cu fier vechi, a tras pe dreapta într-o parcare, să vadă ce s-a întâmplat. În timp ce bărbatul de 49 de ani încerca să-i dea de cap avariei , a uitat să pornească şi semnalizările.

Din spate, venea cu viteză un alt autotren, încărcat cu băuturi alcoolice şi răcoritoare. Acesta era condus de un tânăr de 25 de ani. El nu a observat camionul parcat şi a intrat în el cu putere.

Grav rănit, şoferul de 49 de ani a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia. Din cauza multiplelor leziuni, el a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

„ Avea multiple leziuni craniene şi toracice. După ce l-am stabilizat, a fost trimis la Bucureşti“, a declarat dr. Marcela Pravăţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia.

În urma impactului, întreaga cantitate de fier vechi a fost împrăştiată pe şosea, iar din această cauză circulaţia în zonă a fost deviată câteva ore pe ruta Borduşelu -  Albeşti - Ciulniţa - Slobozia.

Tânărul şofer de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.





Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite