Slobozia: UPDATE/ Un BMW a intrat în gardul şcolii din Andrăşeşti şi a luat foc/ Două persoane au decedat, una grav rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident de circulaţie demn de filmele de acţiune, aseară, la Andrăşeşti. Şoferul unui BMW, care circula cu viteză foarte mare, a pierdut  controlul limuzinei, iar, apoi, a intrat în gardul şcolii din localitate. În urma impactului, maşina s-a răsturnat şi a fost cuprinsă de flăcări.

UPDATE ora 11.25: Doi dintre tinerii aflați în mașină au decedat, în urma rănilor grave. Cel de-al treilea pasager al bolidului se află internat la spital, în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Din spusele martorilor, mașina BMW, condusă de Nicușor Săndulache( 18 ani) a rulat toată după amiaza, cu viteză amețitoare, prin interiorul localității Andrășești. Acesta obținuse permisul în urmă cu doar o lună. În mașină, alături de el, se mai aflau Mihai Bădoiu (18 ani) și Mihăiță Stan (24 ani), ambii din comuna Andrășești.

image

Mihai Bădoiu a murit pe loc, în urma rănilor suferite, iar Nicușor Săndulache a decedat în ambulanță, în timp ce era transportat la București. Mihăiță Stan se află , în prezent, internat pe secția de terapie intensivă a Spitalului Judedețean Slobozia.

image

„La faţa locului s-a deplasat o autospecială dotată cu apă şi spumă, iar pompierii au reuşit să stingă incendiul în timp util“, a declarat George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa. Până la venirea pompierilor focul a fost stins de intervenția localnicilor, care au folosit o cisternă de apă. Accidentul s-a produs în timp ce la școala din Andrășești elevii erau în sălile de cursuri.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite