Slobozia: A murit intoxicată cu alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Feteşti a murit după ce a intrat în beciul casei în care locuia, să curăţe putina folosită la preparerea vinului. Femeii i s-a făcut rău din cauza vaporilor de alcool emenaţi din interiorul recipientului.

UPDATE ora 18.00: După ce a primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, bătrânul Constantin Popescu (62 ani) a fost transferat către secţia de Toxicologie a unităţii spitaliceşti. Omul va rămâne internat aici până când se va recupera complet.

„I-am reechilibrat toate funcţiile vitale. Pacientul a răspuns bine la tratamentul care i-a fost administrat la camera de gardă“ a declarat dr. Mirela Niţu, medic UPU Slobozia.

UPDATE ora 16.30: Constantin Popescu (62 ani), proprietarul locuinţei din Feteşti unde s-a petrecut tragicul eveniment, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Bătrânul a primit ingriji medicale, iar starea de sănătatea a victimei a fost stabilizată. El va rămâne internat pentru un control amănunţit.

Evenimentul s-a produs într-o gospodărie din cartierul Feteşti-Gară al municipiului Feteşti. Proprietarul, în vârstă de 62 de ani, soţia acestuia în vârstă de 60 de ani şi o vecină de-a celor doi , în vârstă de 36 de ani, au intrat în pivniţă pentru a curăța recipientele cu must, însă gazele rezultate din procesul de fermentaţie le-au afectat respiraţia, aceştia pierzându-şi în scurt timp cunoştinţa.

Deși pompierii au acționat imediat, la sosirea echipajelor, femeia în vârstă de 60 de ani era deja scoasă din beci de către cetăţeni, însă viaţa sa nu a mai putut fi salvată. Pompierii au scos celelalte două persoane, cărora le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD în colaborare cu cel de pe ambulanţă şi au fost transportate la spitalul județean Slobozia, în stare de semiconştienţă.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite