Slobozia: Zeci de pacienţi se îmbulzesc în faţa cabinetelor medicale din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilnic, holurile spitalelor sunt pline de pacienţi
Zilnic, holurile spitalelor sunt pline de pacienţi

Pacienţii cronici se calcă în picioare, pe holurile Policlinicii din Slobozia, pentru un consult în cabinetele medicilor specialişti. În fiecare dimineaţă, pe holurile Policlinicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia, abia ai loc unde să arunci un ac. Zeci de oameni aşteaptă să intre în cabinetul unui medic specialist.

„Nu avem ce face“
În faţa fiecărei secţii, pacienţii trăiesc cu speranţa că, poate, doar aşteptând se vor face bine mai repede. Minea Cotigă (49 ani) a venit cu noaptea în cap, ca să prindă un loc mai în faţă, însă de pomană.

„Eu am ajuns pe la ora şase şi deja erau vreo câteva femei în faţa mea“, spune bărbatul revoltat.  Omul a venit tocmai de la Feteşti pentru o reţetă pe care doar medicul specialist de la Slobozia i-o poate prescrie. Suferă de mai bine de zece ani de diabet. Nu are voie să se enerveze pentru că acest lucru i-ar face şi mai mult rău.

Când a ajuns în faţa cabinetului, a avut parte de o supriză neplăcută. Medicul ajungea la cabinetul din Policilnică abia la ora 12.00. „Deci, eu stau aici o jumătate de zi de pomană. Dau bani pe mâncare şi pe drum pentru câteva minute, cât îi ia doctorului să îmi pună o ştampilă pe o foaie. E greu cu sănătatea în zilele noastre“, spune omul dezamăgit.
Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite