Slobozia: Zeci de colinde au răsunat dintre zidurile Penitenciarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La finalul programului, deţinuţii au împărţit felicitări invitaţilor
La finalul programului, deţinuţii au împărţit felicitări invitaţilor

Aproximativ 50 de deţinuţi încarceraţi la penitenciarul din inima Bărăganului au recitat, aseară, poezii şi au cântat colinde.

Aseară, Penitenciarul Slobozia a îmbrăcat şi el haine de sărbătoare. În spatele zidurilor groase ale închisorii, au răsunat multe dintre colindele împământenite la noi, ca „Domn’, Domn’ să-nălţăm“ sau „Steaua sus răsare“. Printre cei care au susţinut momentul artistic, s-au numărat şi 14 elevi din grupa de şcolarizare a penitenciarului, dar şi 28 de minori aflaţi în detenţie la Slobozia.

Pe deţinuţi, i-au ajutat şi zece voluntari de la fundaţia „Din inimă pentru aproapele“, care au cântat alături de cei privaţi de libertate. „Deţinuţii au cântat colinde specifice Crăciunului şi au recitat poezii. Atmosfera a fost una deosebită, mai ales că la final deţinuţii au împărţit felicitări invitaţilor“, spune învăţătorul Iulian Vasile.

La finalul spectacolului, deţinuţii au primit din partea puşcăriei şi un mic cadou, pentru a simţi căldura sărbătorilor, care de ani de zile le petrec departe de familie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite