Slobozia: Zăpada a acoperit Autostrada Soarelui şi şoselele din Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Ialomiţa, ninge fără oprire de mai bine de opt ore. Din această cauză, şoselele judeţului sunt acoperite de zăpadă. Pentru a nu avea parte de evenimente nedorite, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie.


Stratul de zăpadă depus pe carosabil depăşeşte doi centimetri. Drumarii au scos utilajele de deszăpezire de la primele ore ale dimineţii şi au încercat să îndepărteze omătul de pe şosele. Totodată, aceştia au împrăştiat şi tone întregi de material anti-derapant. „În acest moment, situaţia este sub control şi nu au fost înregistrate probleme deosebite“, a declarat Mitel Grecu, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Ialomiţa.

Mai citiţi şi: Constanţa: Zăpada a acoperit Autostrada Soarelui! Vezi starea drumurilor din judeţ!

De asemenea, ninge neîntrerupt şi pe Autostrada Soarelui. Şase utilaje de deszăpezire acţionează în acest moment pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. Cu toate că traficul se desfășoară greoi, vremea rea nu le-a creat probleme bolnavilor care au nevoie de dializă. Ambulanţele au adus la Centrul de Dializă,  până la această oră, şase persoane din zona Feteşti, acolo unde se acţionează încă de dimineaţă cu patru utilaje pentru degajarea zăpezii. De asemenea, autobuzele şi microbuzele care au plecat în această dimineaţă din Autogara Slobozia nu au întâmpinat probleme în trafic.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite