Slobozia: Viscolul a blocat drumurile judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada de azi noapte a dat bătăi de cap atât şoferilor, dar şi drumarilor. Cele mai afectate au fost drumurile judeţene care au fost chiar impracticabile, pe anumite sectoare.

Sectoarele de drum dintre Miloşeşti - Reviga, Grindu - Gârbovi şi Scânteia - Valea Ciorii au fost blocate azi noapte. „Pe acele sectoare de drum avem probleme întotdeauna pentru că sunt aşezate perpendicular pe direcţia vântului“, spune Ştefan Ghibanu, directorul secţiei de drumuri judeţene, care mai precizează că pe parcursul nopţii utilajele au fost oprite câteva ore din cauză că vântul sufla cu peste 30 de kilometri pe oră.

În această dimineaţă utilajele erau încă în zonă, iar circulaţia se desfăşura cu dificultate. Autogara Slobozia a anulat cursele care circulau pe traseele cu probleme până la remedierea situaţiei.

În ceea ce priveşte drumurile naţionale, rafalele de vânt spulberă zăpada, pe unele porţiuni formându-se chiar mici troiene. În interiorul localităţilor grosimea stratului de zăpadă este de peste trei centrimetri. Azi noapte, pe raza localităţii Ciochina, un TIR a derapat, ajungând în şanţ. Timp de mai multe ore drumarii s-au chinuit să scoată mastonontul din nămeţi. Au reuşit abia în zorii zilei.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite