Slobozia: Viitorii polițiști au terminat practica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 11 studenţi ai Academiei de Poliţie “Al. I. Cuza” Bucureşti, care au efectuat practică 25 de zile în Ialomița, au finalizat astăzi stagiul de pregătire la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Repartizaţi să îşi desfăşoare stagiul de practică la subunităţile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, respectiv Poliţiile Municipale Feteşti, Slobozia şi Urziceni, studenţii au fost angrenaţi la toate activităţile desfăşurate de către tutorii profesionali aflate şi în conformitate cu programele analitice transmise de Academia de Poliţie, pentru fiecare an de studiu.

În această perioadă studenţii au demonstrat că au asimilat cunoştinţele teoretice pe care le-au pus în practică alături de tutorii selectaţi din rândul poliţiştilor cu experienţă. În cadrul discuţiilor finale studenţii au ridicat o serie de probleme cu care s-au confruntat fiind făcute propuneri pentru perioadele următoare de stagiu.
Pe toată durata stagiului nu au fost cazuri de încălcare a dispoziţiilor legale în rândul studenţilor şi nici a altor activităţi specifice muncii de poliţie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite