Iată rezultatele finale la bacalaureat, din Slobozia, după soluţionarea contestaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 1.000 de absolvenţi de liceu, din Ialomița au fost ieri  cu sufletul la gură pentru a afla rezultatele contestaţiilor depuse la probele scrise ale bacalaureatul. Notele finale au fost afişate la centrele de examinare la ora 16.00.

 După afişarea rezultatelor la contestaţii, în judeţul Ialomiţa, procentul de promovabilitate la bacalaureat a crescut de la 40,2 % la 41,9%. Pe unităţi de învăţământ, în urma contestaţiilor, cel mai mare procent de promovabilitate îl are Liceul de Artă Ionel Perlea din Slobozia, 90,08%. Pe locul doi, cu 90,01%, se află Colegiul Naţional Mihai Viteazul, iar pe locul trei, cu 89,71 % Liceul Teoretic Carol I din Feteşti. De asemenea, pentru opt unităţi de învăţământ din judeţ, procendul de promovabiltate a rămas la fel ca cel din data de 3 iulie.

VEZI AICI LISTELE

Tinerii şi-au pus speranţa în profesorii care au reevaluat lucrările, să puncteze astfel încât să obţină note de trecere.Cu toate acestea, profesorii au fost sceptici în privința șanselor de a obține note de trecere, după reevaluarea lucrărilor.

„Am avut mai multe contestaţii decât anul trecut, era şi de aşteptat. În unele cazuri contestaţiile au fost favorabile“, a declarat Ilie Stavăr, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Ialomiţa. 


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite