Slobozia: Unirea Urziceni, cantonament în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliștii antrenați de Costel Orac și Octavian Grigore pregătesc returul în Turcia, cu un cantonament de aproximativ două săptămâni în regiunea Antalya. Turneul de pregătire va debuta în data de 18 ianuarie și se va încheia pe 3 februarie.

Până în prezent, ialomițenii nu au stabilit cu exactitate meciurile de pregătire pe care le vor susține în Turcia. În perioada 14-18 februarie, vicecampionii României se vor pregăti la Chiajna. În altă ordine de idei, ialomițenii, după plecările lui Maftei, Semedo și Mehmedovic, s-ar putea despărți în această pauză competițională de nu mai puțin de zece jucători, cei mai mulți dintre aceștia făcând parte din lotul Steaua II, împrumutat în Bărăgan la începutul sezonului.

La capitolul achiziții, ialomițenii se vor orienta spre jucători liberi de contract sau vor negocia împrumuturile unor fotbaliști obișnuiți cu statutul de eterne rezerve la diverse echipe de Liga I. Printre numele vehiculate, se numără Marius Măldărășanu, Marius Onofraș sau Adrian Senin.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite