Unirea Slobozia a reuşit să spargă gheaţa, pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii antrenaţi de profesorul Prepeliţă au ieşit învingători din meciul disputat acasă, în compania echipei CSM Medgidia. Deşi au condus cu 2-0 la pauză, Unirea a fost ajutată de şansă, pe final de partidă, cand putea să fie egalată.

Scorul a fost deschis de gazde în minutul 19 prin Florin Nitor care a reuşit să trimită mingea în plasa echipei adverse. Tot în prima repriză, în ultimul minut, Adrian Cristea modifică tabela de marcaj la 2-0 în favoarea echipei slobozene.

Dacă în prima repriză fotbaliştii slobozeni au fost în vervă şi nu i-au lăsat pe adversari să-şi creeze ocazii, în repriza secundă, în minutul 52 aceştia au înscris şi au redus din handicap. În minutul 60 Constantin Tănase mai marchează un gol pentru formaţia galben-albastră şi duce scorul la 3-1.
 
După ce în ultimele 10 minute din joc, jucătorii Unirii au mai multe ocazii la poarta adeversă pe care le ratează, în ultimul minut de prelungiri oaspeţii mai înscriu un gol şi stabilesc scorul final la 3-2.

În urma acestei victorii Unirea se menţine pe poziţia a treia a clasamentului. Vineri echipa slobozeană va face o deplasare la CS Eforie, urmând să încheie campionatul acasă, în compania formaţiei Calatis Mangalia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite