Slobozia: O tânără însărcinată în şase luni, ucisă de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragic accident de circulaţie în comuna Munteni Buzău. O tânără de 18 ani, gravidă în şase luni, s-a stins din viaţă, aseară, în jurul orelor 21.00, după ce a fost călcată de o maşină, la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani, din aceeaşi comună, care conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. 0,27 miligrame de alcool pur în aerul expirat a indicat testul Drager pentru Florian Dudu, şoferul vinovat de moartea

UPDATE: ora 17.10: Tânăra Ana Maria Ioşca (18 ani) plecase la un magazin aflat în apropierea locuinţei sale, ca să îşi cumpere dulciuri. Nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple. „A plecat liniştită la magazin şi a zis că se duce să îşi ia ceva bun de mâncare. Părea foarte liniştită şi cuminte“, povesteşte cu sufletul zgudit de durere, Constantin Grigore (47 ani), socrul fetei. La câteva minute după ce a ieşit din casă, rudelele au aflat că Ana Maria a murit. Cel care a anunţat familia de tragedia care s-a petrecut a fost chiar Florian Dudu (23 ani), şoferul care a curmat două vieţi.

Iniţial, acesta a crezut că a lovit un copil sau un căţel. Nu a ştiut că a omorât-o pe Ana. A aflat abia când trupul neînsufleţit, plin de sânge, a fost scos de sub roţile maşinii sale. „M-a sunat pe mine la telefon şi mi-a zis să mă duc la locul accidentului: «Nene, am dat peste un copil cu maşina vino şi ajută-mă», aşa a spus. Era foarte speriat“, rememorează Grigore Constantin. Tot el a fost cel care şi-a scos nora de sub roţile maşinii. În momentul în care l-a ridicat de la pământ, trupul fetei era plin de sânge şi avea faţa sfâşiată. „Cred că a călcat-o mai mult pe cap, avea faţa desfigurată. Am luat-o si am dus-o direct la morgă“, rememorează socrul fetei, clipele de groază prin care a trecut.

Florian a vrut să se sinucidă

În momentul în care a realizat ce a făcut, şoferul maşinii, tânărul Florian Dudu (23 ani) a vrut să îşi pună capăt zilelor. El a fost însă prins de Poliţie şi dus la secţie, pentru audieri. Apucase să-şi mărturisească intenţiile de suicid socrului tinerei fete. „Mi-a zis doar atât: «Mă duc să mă omor», l-a luat Poliţia repede, că, altfel cine ştie ce ieşea“, mai spune Grigore Constantin.

Prieteni de familie

Ana Maria Ioşca şi viitorul ei soţ,  Ionuţ Grigore (24 ani), erau prieteni de familie cu tînărul Florian Dudu. Mai mult decât atât, iubitul fetei şi şoferul care a ucis-o lucrau împreună la Bucureşti, în construcţii. Ana Maria Ioşca şi soţul său se pregăteau pentru botezul copilului pe care tânăra îl purta în pântec. Erau împreună de un an, se iubeau foarte mult şi intenţionau să se căsătorească imediat după botez. La aflarea veştii, Ionuţ a intrat în stare de şoc. Rudele sale cred că îşi va reveni cu greu.

UPDATE: ora 10.10: Tânăra ucisă aseară pe raza localităţii Munteni Buzău se numea Ana Maria Ioşca. Vinovat de ucidere din culpă, şoferul de 23 de ani şi-ar putea petrece următorii cinci ani după gratii.

Tănăra ar fi trebuit să aducă pe lume, în luna decembrie, primul său copil. Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, a vrut să dea cu spatele şi, fără să o observe pe tănăra de 18 ani, a lovit-o în plin. Impactul i-a fost fatal tinerei. Tânărul era băut, susţin poliţiştii. „Şoferul avea o alcoolemie a cărei valoare este de 0,27 miligrame alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă“, a declarat agentul de poliţie Iulia Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite