Slobozia: Un sat întreg a jelit-o pe Adina Vizitiu, tânăra care a murit pentru că era închis la tomograf / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biserica a fost neîncăpătoare pentru sutele de oameni veniţi să-şi ia adio de la Adina
Biserica a fost neîncăpătoare pentru sutele de oameni veniţi să-şi ia adio de la Adina

Peste 500 de oameni au condus-o, marţi, pe ultimul drum pe Adina Vizitiu care a murit duminică, la zece zile după ce a dat naştere unei fetiţe.

Adina Vizitiu a murit duminică, la Focşani. Poliţista, care acuza dureri îngrozitoare de cap, nu a putut să-şi facă o tomografie din cauză că tomograful spitalului este defect iar societatea care deţine un astfel de aparat şi are sediu în curtea Spitalului judeţean Focşani nu are program în week-end. Medicii i-au recomandat Adinei să facă şi analize RMN însă nici compania care are astfel de aparate, tot o companie privată, nu lucrează în week-end deşi are contract cu Casa pentru Asigurări de Sănătate Vrancea.Tânăra de 25 de ani terminase Academia de Poliţie şi era măritată cu un poliţist din Focşani.



Cortegiul funerar a fost deschis de patru maşini de Poliţie, iar sunetul sirenei, atât de drag poliţistei, a condus-o pe ultimul drum. Zeci de poliţişti şi sute de cunoscuţi au venit la înmormântarea Adinei Vizitiu. La intrarea cortegiului în sat, o durere imensă a acoperit comuna ialomiţeană Gheorghe Doja, iar la colţuri zeci de localnici o aşteptau cu flori pe Adina. Biserica a fost neîncăpătoare pentru sutele de cunoscuţi care au venit să o vadă pentru ultima dată pe poliţista Adina Vizitiu.

Adina Vizitiu, tânăra care a lăsat acasă o fetiţă de două săptămâni



La cimitir, la fel, puzderie de lume şi mii de lacrimi. Pe marginea mormântului, mama şi soţul Adinei o jeleau, implorând-o să se întoarcă. În urma ei, a rămas multă durere şi o fetiţă de două săptămâni, care va înţelege cu greu nenorocirea care s-a abătut asupra familiei sale. Adina a fost înmormântată în localitatea sa natală, Gheorghe Doja, din judeţul Ialomiţa.

Masinile de poliţie au deschis drumul cortegiului funerar



Fratele Adinei, Sebastian Bordea, crede că Adina ar fi avut oricum puţine şanse să scape cu viaţă. „Nu cred că avea şanse, chiar dacă făcea tomograful. Adinei i-a plesnit aorta", a declarat el. Bunicul Adinei, Gheorghe Bordea (75 ani), abia a reuşit să murmure câteva cuvinte: „M-a secerat vestea că mi-a murit copila. Toţi am trăit o mare bucurie când s-a născut fata Adinei, dar uite că Dumnezeu a fost crud".

Mama şi soţul Adinei o jelesc pe marginea mormântului



Adina a murit duminică, la Focşani, în braţele tatălui său. „Mama Adinei era la Focşani de când a născut, pentru că a vrut să-i fie alături şi să o înveţe câte ceva despre copil. Duminică, când taică-su s-a dus să o ia acasă pe maică-sa, pe Adina a luat-o ameţeala şi a zis «Ţine-ţi copilul, că mi-e rău» şi a murit“, povesteşte cu amărăciune Gheorghe Bordea, bunicul fetei.

Familia sfâşiată de durere o conduce pe ultimul drum pe fosta poliţistă
Toată suflarea comunei Gheorghe Doja a venit la înmormântarea Adinei

Vecinii spun că bunica Adinei, Fănica, este cea mai afectată, pentru că nu a reuşit să-şi ia adio de la tânăra ei nepoată. „Mamaia ei este la pat de 47 de ani, în urma unui accident de motocicletă, şi nu a putut, săracă, să vină să o vadă pentru ultima dată pe Adina“, spune Sevastiţa Ivan (72 de ani).

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite