Un nou supermarket Plus, la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul comercial situat pe şoseaua de centură a oraşului va fi finalizat în această vară.

Reţeaua germană de magazine de tip discount, PLUS, va deschide un nou supermarket în Slobozia în luna august.

Supermarketul este cel de-al  doilea magazin Plus din municipiu, primul fiind deschis în urmă cu un an, în partea de vest a Sloboziei. Investiţia se va ridica la peste 1 milion de euro, iar amplasamentul va dispune de 1.200 mp, din care 900 mp suprafaţa de vânzare şi 300 mp spaţii aferente.

Magazinul este o construcţie de tip „freestander“, ce respectă un format standard şi dispune de 100 de locuri de parcare. Termenul de finalizare a lucrării este prevăzut pentru luna august a acestui an.

1.500 de produse
Sortimentul magazinului Plus include atât articole marca Plus, cât şi articole premium la preţuri foarte accesibile. Supermarketul oferă o gamă de peste 1.500 de produse, incluzând atât produse alimentare de bază, legume şi fructe proaspete, carne proaspătă în regim de autoservire, produse refrigerate şi congelate, cât şi produse nealimentare (detergenţi, cosmetice şi hrană de animale).

Noi locuri de muncă
Primul magazin Plus s-a deschis în Slobozia în 2009. Reprezentanţii Primăriei Slobozia cataloghează reţeaua Plus drept unul dintre cei mai importanţi contribuabili la bugetul local. „Se vor ivi noi locuri de muncă pentru cetăţenii oraşului“, a declarat Valentin Băcanu, viceprimarul municipiului Slobozia.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite