Slobozia: Un nou bazin de înot ar putea fi amenajat în Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Slobozia, care va inaugura bazinul în această vară, şi municipiul Feteşti vrea să deruleze o astfel de investiţie. Fondurile necesare au fost estimate la aproximativ 700.000 de euro.

Ca şi la Slobozia, proiectul pe care municipalitatea din Feteşti vrea să îl deruleze presupune un parteneriat între administraţia locală şi Compania Naţională de Investiţii. Lucrările, care vor dura 12 luni, ar putea fi demarate în a doua parte a acestui an sau la începutul anului viitor.

La Slobozia, bazinul care va fi inaugurat la începutul verii este conceput pentru uz didactic, la el urmând a avea acces gratuit elevii unităţilor de învăţământ din Slobozia. Bazinul va fi accesibil şi pentru ceilalţi locuitori ai municipiului, însă aceştia vor fi nevoiţi să achite o taxă de intrare, sumă ce va fi stabilită ulterior. Bazinul olimpic va fi unul acoperit, astfel încât să poată fi folosit tot timpul anului, indiferent de condiţiile meteorologice, şi va fi utilat cu vestiare, duşuri, tribune şi va propune 6 piste de înot, cu o lungime aproximativă de 50 de metri.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite