Slobozia: Un copil de şase ani, transportat de urgenţă la un spital din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihăiţă Lambru se juca în faţa porţii cu tatăl său, Dragomir, şi doar o fracţiune de secundă a fost necesară pentru ca micuţul să dispară din ochii părintelui său. Mihăiţă a fost izbit în plin de o maşină, în timp ce traversa strada fără să se asigure.

„Am stat cu el la poartă, a trecut medicul de familie, care i-a dat o banană, şi, în timp ce stăteam eu de vorbă cu un vecin, a dispărut din faţa mea. Când am început să îl caut, am aflat că dăduse o maşină peste el“, spune tatăl lui Mihăiţă, îngrijorat pentru soarta fiului său.

Băieţelul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

„Diacnosticul pacientului este politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial acut închis, contuzie coloană cervicală şi femur stâng“, spune medicul Mirela Niţu, care mai adaugă că pacientul a fost trimis la Bucureşti pentru investigaţii amănunţite.

Şoferul care l-a accidentat pe Mihăiţă nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar este cercetat pentru a se stabili cu exactitate care este cauza accidentului.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite