Slobozia: Un „cocktail“ făcut din alcool tehnic, apă și esență de rom le-a adus moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi barbați, din Slobozia, în vârstă de 39, respectiv 42 ani au decedat după ce au consumat un litru de „alcool tehnic”, cumpărat de la un magazin de piese auto.

Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de Serviciul de Medicină Legală Ialomița despre faptul că două persoane au decedat după ce au consumat „alcool tehnic”.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că cei doi bărbați din municipiul Slobozia au cumpărat de la un magazin de piese și accesorii auto de pe raza localității un litru „alcool tehnic”.

Uterior s-au deplasat la o cunoștință, unde au diluat produsul cu apă și esență de rom și au consumat întreaga cantitate, deși ambalajul acestuia menționează faptul că este toxic, cu pericol de efecte ireversibile foarte grave.

Cei doi bărbați au fost transportați, imediat, la Spitalul de Urgență Slobozia, fără ca medicii să reușească resuscitarea acestora.

Polițiștii au ridicat de la societatea în cauză o probă de „alcool tehnic”, care urmează sa fie pusă la dispoziția specialiștilor în vederea stabilirii legăturii de cauzalitate între consumul acestui produs și decesul celor două persoane.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite