Slobozia: Un bărbat a murit intoxicat cu otravă de șobolani/ Copiii lui sunt internați, în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani şi cei doi copii ai acestuia, de 9, respectiv 12 ani locuiau în cartierul Buliga, din municipiul Feteşti.

În această dimineaţă, la ora 09.30, sprijinul paramedicilor a fost solicitat de către Serviciul de Ambulanţă pentru acordarea primului-ajutor copiilor, Cătălin Ene (9 ani) și Mihaela Ene (12 ani), care deşi conştienţi, prezentau stări de ameţeală şi vărsături. La sosirea echipajelor medicale, tatăl celor doi copii, Sebastian Ene ( 47 ani)nu mai prezenta semne vitale şi, după numeroase încercări de resuscitare a fost declarat decedat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

Membrii familiei au declarat că au împrăştiat prin casă otravă pentru șobolani. Întrucât nu se cunosc modul de acţiune şi efectele substanţei respective, s-a luat decizia transportului celor doi copii în Capitală la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate. Mama copiilor, Mariana Ene este internată pe secția de toxicologie a Spitalului Județean De Urgență Slobozia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite