Slobozia: Un alt dosar de înşelăciune pe numele lui Băhăian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a controversatului om de afaceri Sergiu Băhăian, după ce au descoperit alte inginerii financiare săvârşite de gruparea lui în Bucureşti, Argeş, Braşov şi Prahova.

Sergiu Băhăian, Dan Negureanu, Edward Mărculescu, Gheorghe Vasilache, Mircea Roşu şi  Fluture Ţene au fost trimişi în judecată pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.


Inculpaţii determinau  persoane cu o situaţie materială precară să preia societăţi comerciale, ca asociat unic şi administrator, administrarea în fapt fiind realizată însă de către liderii grupării.


 După preluarea părţilor sociale erau deschise conturi  la unităţi bancare de pe raza Municipiului Bucureşti şi  erau semnate  file CEC şi  bilete la ordin, fără a exista disponibil în conturi, aceste mijloace de plată fiind folosite de către inculpaţi pentru a încheia contracte  de leasing financiar  ce aveau ca obiect autoturisme de lux  şi pentru achiziţia de  alte mărfuri de la diferiţi agenţi economici.


Cei cinci membri ai grupării  au produs un prejudiciu în valoare de aproximativ  700.000 euro, prin inducerea în eroare a opt societăţi comerciale.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite