Slobozia: Ultima seară de distracţie în orăşelul Mix Music Evolution

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecăreţii mai au la dispoziţie doar o singură noapte de distracţie în orăşelu construit în zona Pepinieră din Slobozia. Aceştia sunt aşteptaţi de organizatori cu multe surprize.

Senzaţia serii trecute a fost cinematograful 7 D.  Efectele speciale inedite au creat suspans printre toţi cei care au venit să urmărească producţiile care au rulat. 

Practic, oamenii care au ales să vină la film au fost eroi în imaginile proiectate pe ecran. Pentru a putea viziona imaginile proiectate pe ecran, spectatorii au avut nevoie de ochelari speciali, iar oamenii au simţit din plin efectele speciale ale producţiilor pe care le-au urmărit.

Cinematograful 7 D îşi deschide porţile şi în această seară, începânt cu ora 19.00. Fileme difuzat sunt horror, iar intrarea costă 20 de lei.

Hituri de succes au răsunat în boxe

Pe scena din centrul orăşelului Mix Music Evolution au evoluat cei mai în vogă artişti ai momentului. Hiturile Cristinei, supranumită Unik-a, şi ale Andreei Bălan au răsunat aseară până în mize de noapte. Astăzi, sunt aşteptaţi să urce pe scenă Keo, Proconsul şi Laurneţiu Duţă. Seara se va încheia cu un minunat foc de artificii.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite