Slobozia: Unitate de Primiri Urgenţe de 200.000 de euro, transformată în dispensar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu închiderea spitalului de la Ţăndărei, şi staţia UPU care deservea oraşul şi-a ferecat uşile. Investiţia de 800.000 de lei va fi transformată în dispensar.

Reforma ministrului Cseke Attila a lovit în plin sistemul de sănătate ialomiţean. Spitalul orăşenesc din Ţăndărei, singurul din judeţ care nu avea datorii, dar şi singurul care avea o secţie de psihiatrie s-a închis de 1 aprilie. O glumă macabră pentru cei 35.000 de oameni arondaţi acestei unităţi medicale şi pentru cei 115 angajaţi, care acum s-au alăturat zecilor de mii de şomeri din Bărăgan.

Strigătele de ajutor ale ialomiţenilor nu au înclinat deloc balanţa ministrului Attila, iar spitalul s-a desfiinţat vineri, aşa cum se stabilise. Odată cu închiderea unităţii medicale, ministrul a îngropat şi o investiţie de 200.000 de euro în Centrul de Primiri Urgenţe, care ar fi trebuit să se inaugureze peste o lună.

Pentru a nu lăsa de izbelişte această Unitate de Primiri Urgenţe care a fost construită după cele mai riguroase norme şi care peste o lună va fi capabilă să facă faţă oricărui tip de urgenţă, minţile înţelepte au hotărât să o transforme în dispensar cu program de opt ore.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite