Slobozia:Loredana Căvășdan a câștigat Trofeul Amara cu o piesă a Laurei Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra Loredana Căvăşdan a câştigat cea de-a 43-a ediţie a Festivalului de la Amara, devansând ceilalţi 13 concurenţi.

Şlagărele pe care marii artişti le-au interpretat, de-a lungul anilor, au reînviat în acest weekend, la Amara. Spectatorii au avut ocazia să reasculte melodii din repertoriul Corinei Chiriac, al lui Florin Bogardo sau al regretatelor Mădălina Manole şi Laura Stoica.

„În primul rând, mă bucur ca s-a putut organiza acest festival în condiţii de criză. Concurenţii au avut o prestaţie scenică foarte bună şi ne-a fost foarte greu să decidem cine va lua premiile“, a declarat Horia Moculescu, preşedintele juriului.

„Trofeul Tinereţii“ a ajuns în Bihor

Venită tocmai de la Oradea, Loredana Căvăşdan (20 ani) a reuşit să plece acasă cu „Trofeul tinereţii“. Pentru ea, aceasta a fost cea de-a patra prezenţă la Festivalul de la Amara. Dacă în ediţiile trecute a reuşit să câştige doar menţiuni, anul acesta artista s-a întrecut pe sine. „Nu îmi vine să cred că am câştigat trofeul . Am zis că nici anul acesta nu voi avea prea mult noroc, dar iată că Dumnezeu a avut grijă ca eu să câştig. Sincer, nu mă aşteptam“, a declarat, copleşită de emoţii, câştigătoarea.

Tânăra a intrat în concurs cu două melodii, „Recunosc că mi-a fost dor“ şi „Cartierul meu cântă rock“, ultima piesă făcând parte din repertoriul regretatei Laura Stoica. Loredana, studentă anul III la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale“, este pasionată de muzică şi film. „Muzica şi actoria sunt singurele lucruri care îmi plac. Practic, cele două arte se împletesc una cu cealată, ceea ce este minunat“, a mai spus tânăra laureată.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite