Slobozia: „Trofeul Tinereţii“, râvnit în Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe scena festivalului-concurs de muzică uşoară de la Amara, au urcat două concurente din Ialomiţa. Cele două artiste au lăsat o impresie bună spectatorilor, care le-au aplaudat frenetic.  

Prima concurentă din Ialomiţa care a urcat pe scena de la Amara a fost Diana Şerban (16 ani). După ce anul trecut a reuşit să câştige premiul al treila, adolescenta a dorit să îşi încerce norocul şi la cea de-a 43-a ediţie a „Trofeului  Tinereţii“. Melodiile cu care a intrat în concurs s-au numit „Mai stai“, piesă culeasă din repertoriul celebrei Miki, şi „Ce va urma“, unul dintre şlagărele care i-a adus succes Corinei Chiriac.

„Am avut mai multe emoţii ca anul trecut. Ceilalţi concurenţi mi s-au părut foarte buni. Sper, totuşi, să câştig un premiu şi anul acesta“, a spus în culise, copleşită de emoţii, tânăra interpretă.

Andreea Avarvari (17 ani) este cea de-a doua interpretă care a reprezentat judeţul Ialomiţa la festivalul de la Amara. Aceasta a fost prima ediţie a „Trofeului Tinereţii“ la care a participat. Una dintre piesele pe care adolescenta le-a interpretat a fost melodia care i-a adus Luminiţei Anghel şi trupei Sistem succesul în cadrul Eurovision, „Let me try“.

„E prima dată când vin la Amara. Publicul a avut o reacţie foarte pozitivă în momentul în care am cântat «Let me try». Sunt convinsă că voi lua un premiu“, spune tânăra, încrezătoare în şanele sale de reuşită.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite