Slobozia: Traficul pe Autostrada Soarelui, supravegheat din aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elicopter MAI va survola astăzi Autostrada Soarelui, pentru a supraveghea circulaţia rutieră şi a transmite informaţii utile echipajelor de la sol pentru fluidizarea traficului.

UPDATE: ora 14.45: O altă staţie de taxare a fost deschisă la Feteşti, în sensul de mers spre Bucureşti, în urmă cu câteva minute, pe lângă cele cinci deja funcţionale. „La fiecare punct de taxare, aşteaptă câte 5-6 maşini, nu sunt probleme deosebite“, a declarat subinspector Adrian Creangă, Centrul INFOTRAFIC.

Elicopterul a fost pus la dispoziţie de Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor la solicitarea Serviciului de Poliţie Rutieră, care se aşteaptă la creşteri semnificative ale valorilor de trafic, mai ales spre sfârşitul zilei, când aproximativ 50.000 de maşini sunt aşteptate să tranziteze Autostrada Soarelui. Totodată, Centrul Infotrafic recomandă pentru întoarcerea de pe litoral şi ruta ocolitoare oferită de DN 2A, Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni - DN 2 Urziceni – Bucureşti.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite