Slobozia: Traficanţii de minori din Ţăndărei rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopii rămân în continuare în arest
Interlopii rămân în continuare în arest

Magistraţii Tribunalului Hargita, instanţă care judecă dosarul interlopilor din Ţăndărei acuzaţi că au trimis la cerşit în Marea Britanie peste 180 de puradei, au decis, la începutul acestei săptămâni, ca aceştia să rămână în arest preventiv.

Ultima şedinţă a durat mai bine de şase ore. La final, judecătorii au respins cererea apărătorilor privind înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu măsura obligării de a nu părăsi ţara sau localitatea de domiciliu. „Apărătorii au susţinut această măsură în faţa preşedintelui de şedinţă, dar el a respins categoric cererea“, a declarat Ioana Airinei, purtătorul de cuvânt al Tribunalului din Harghita.

Mai mult, unul dintre inculpaţii încarceraţi în Harghita, pe numele său Florian Schian, a cerut efecturea unor expertize medico-legale, acuzând probleme de sănătate. Invocând problemele medicale, el ar fi putut să părăsească arestul. Cererea a fost, însă, respinsă. „Preşedintele nu a luat în calcul nici această cerere şi a respins-o“, mai adaugă Ioana Airinei.

Următoarea înfăţişare în acest dosar este programată în data de 22 noiembrie.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite