Slobozia: Înșelate prin metoda „Șmen“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două vânzătoare din municipiul Fetești au fost înșelate de două femei cu suma de 814 lei, dar și cu diferite produse.

Sâmbătă, 29 ianuarie, Poliţia Municipală Fetești a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale despre faptul că gestionara firmei a fost înşelată de două cliente cu suma de 464 lei, prin metoda “şmen”, după care au plecat cu un taxi.

Metoda „şmen” :  în momentul în care numără banii în faţa victimei, infractorul  îşi trage pe după degete o parte din bancnote.
Polițiștii au reuşit identificarea autoturismului taxi la ieşirea din Fetești, în care se aflau cele două infractoare, două femei de 20, respectiv 31 de ani, domiciliate în judeţul Brăila, precum şi şoferul autoturismului, un bărbat de 32 de ani.

Celor două femei li s-a efectuat un control corporal amănunţit, în vederea identificării sumelor de bani, ocazie cu care s-a găsit asupra lor 1.200 lei, bani proveniţi din înşelăciuni.
Suspectele şi-au recunoscut faptele declarând şi că au sustras din piaţa agroalimentară patru cutii de detergenţi şi două cartoane de cleşti de rufe şi că au mai înşelat o vânzătoare cu suma de 350 lei.

Banii găsiţi asupra femeilor au fost ridicaţi pentru achitarea prejudiciilor cauzate, iar pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru înşelăciune şi furt calificat.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite