Slobozia: Tabăra națională de automodelism de la Amara, la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma probelor desfășurate, Palatul Copiilor din Pucioasa, Dâmboviţa, a câştigat locul I, urmat la mică distanță de Palatul Copiilor din Vaslui.

Timp de o săptămână tabăra de la Amara a fost „capitala“ automodelismului românesc. Aproape 50 de copii, de la mai multe cluburi sportive din țară și-au demonstrat măiestria într-un ,deja, tradițional concurs național de „mașinuțe teleghidate“.

Concursul a fost foarte disputant, iar mașinile înscrise au excelat în viteză și aspect. Cu o virtuzitate remarcabilă, copiii au strunit comenzile mașinilor și au reușit curse, care l-ar fi făcut invidios chiar și pe Sebastian Loeb, cvadruplul campion mondial de raliuri.

„Am găsit aici, la Amara, condiții excelente pentru desfășurarea competiției. Totul a fost super… Condiții foarte bune de cazare și masă, concurenți foarte buni și un cadru natural superb“, declară Cristian Necula, directorul concursului național de la Amara.

Pasiune pentru viteză

Adrian Marin este din Pucioasa și vine la Amara de nouă ani, deși are doar 16 ani. Reprezintă Palatul Copiilor din Pucioasa și în fiecare an a câștigat proba de 1/8 track, ajutând clubul să câștige aurul și în proba pe echipe.

„Sunt prieten cu toată lumea din tabără, pentru că ne vedem an de an la Amara și la alte concursuri naționale. Ne împrumutăm mașini unii la alții, dacă e cazul, noaptea ieșim și facem baie în lacul Amara… S-a legat o prietenie strânsă în gașca noastră, a pasionaților de automodelism“, spune tânărul.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!









Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite