Slobozia: Strânge gunoaie în garsonieră şi doarme cu şobolanii în acelaşi pat improvizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focarul de infecţie de la blocul de garsoniere G7 pune în pericul toate celelalte 124 de familii, care au ghinionul să fie vecine cu Veronica Nistor.

Veronica Nistor, o femeie în vârstă de 51 de ani, locuieşte într-o garsonieră de la parterul blocului G7, de pe Aleea Parcului, în zona Catedralei şi de când se ştie adună gunoaiele şi resturile menajere din stradă şi le depozitează în casă. Vecinii sunt exasperaţi de „pasiunea“ femeii de a „colecţiona“ resturile netrebuincioase şi strigă disperaţi după ajutor.

„Plecaţi, mă, de pe mine, că m-aţi nenorocit!“

Din cauza gunoaielor depozitate în garsonieră, dar şi din cauza faptului că în casă are o gaură ce dă exactv în subsol, femeia se luptă în fiecare seară cu şobolanii. „Noaptea, o auzim certându-se cu şobolanii: «Plecaţi, mă, de pe mine, că m-aţi nenorocit», iar când ea nu este acasă şi e linişte la scară şobolanii ies la geam. Ne-a terorizat, dom’le, nu ştim ce să mai facem“, spune disperată Valerica Bădără (40 de ani), una dintre vecinele Veronicăi Nistor.

Locatarii de la blocul situat pe Aleea Parcului se tem pentru sănătatea lor şi a copiilor şi spun că locul este un adevărat focar de infecţie. „Nu poţi să stai nici măcar în faţa scării din cauza mirosului. Acum, cu căldura asta, pericolul a crescut exponenţial atât pentru noi, cât şi pentru cei mici“, apreciază un alt vecin, Marcel Oprea (55 de ani).

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite