Slobozia: Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României la scrimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii s-au pozat cu trofeul obţinut la Slobozia foto: Cristian Şuca
Steliştii s-au pozat cu trofeul obţinut la Slobozia foto: Cristian Şuca

Dinamo a resimţit din plin lipsa lui Florin Zalomir, accidentat, şi a pierdut, la limită, Cupa României, competiţie organizată la Slobozia. Steliştii au câştigat trofeul după o finală strânsă în faţa marii rivale, Dinamo Bucureşti, pe care au învins-o cu 45-42. Podimul probei pe echipe a fot completat de CSM Iaşi.

Deşi, la finalul competiţiei, Slobozia a ocupat locul al patrulea, fostul multiplu campion Marin Cruţu, coordonatorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Ialomiţa, spune că rezultatul este unul notabil.



„A fost o onoare pentru Slobozia să găzduiască o competiţie de o asemenea anvergură. Atât prin prisma numelor grele care au participat, cât şi prin prisma înverşunării cu care s-a disputat fiecare duel. Locul patru este o performanţă demnă de luat în seamă, mai ales pentru că echipa a fost formată exclusiv din juniori, în condiţiile în care competiţia s-a adresat seniorilor“, a declarat Marin Cruţu.

Scrimă 1



Steliştii s-au impus în faţa marii rivale şi în proba individuală. Din lotul Stelei, au făcut parte şi doi sabreri formaţi la Slobozia: Alin Badea şi Virgil Marcea. Competiţia, găzduită de Sala Sporturilor din Slobozia, a adus la start următoarele cluburi: Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Riposta Bucureşti, CSTA Bucureşti, CSM Iaşi, CSS Unirea Iaşi, CSM Braşov, LPS Braşov, CSS Slobozia şi CSM Slobozia.

Scrimă 2
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite