Slobozia: Sorin Simion, primul luptător K1 din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slobozeanul a participat la trei Gale K1, în ultima dintre ele luptând chiar în faţa concitadinilor, care au venit în număr mare să-l susţină.

Sorin a început să facă sport de la 14 ani, iar de la începutul anului este legitimat la Satori Fighting Club. A practicat lupte liebre, box, goju ryu şi întotdeauna s-a preocupat de condiţia fizică, antrenându-se zilnic la sală. „Am început să mă antrenez din curiozitate, iar în scurt timp mi-am dat seama că nu strică câteva noţiuni de autoapărare“, povesteşte luptătorul despre începutul său timid. Debutul lui în lumea sportului s-a petrecut la Călăraşi, tot acolo Sorin şi-a dezvoltat şi apetitul pentru box. Iniţial antrenamentele erau de două ori pe săptămână, dar după doar un an Sorin se decide să facă şi box.

Astfel la 16 ani sportivul devine polivalent şi face zilnic antrenamente pentru cele două sporturi care le îndrăgeşte. În urmă cu cinci ani revine pe meleagurile natale şi începe ul alt antrenament la stadion. „Timp de trei ani de zile am făcut goju ryu cu Angelică Tănase la sala de la stadion“, îşi aminteşte Sorin Simion.

Debut în K1

Un fan înrăit al sporturilor de contact, Sorin se decide să intre în lumea greilor şi să se bată în galele K1. Debutează la începutul anului 2010, într-un meci intercluburi, iar la scurt timp participă la o gală adevărată, la Piteşti. La jumătatea lunii octombrie a anului trecut, Sorin are parte de o surpriză de proporţii: se luptă în Gala K1 de la Slobozia. „A fost o senzaţie extraordinară să auzi publicul încurajându-te şi să ştii că de acasă te urmăresc alte zeci de mii de oameni“, explică Sorin, care mai spune că, de cele mai multe ori, cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie sentimentul pe care l-a avut atunci când a urcat în ring.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite