Slobozia: Sorin Iordache - Vrea să ajungă mai bun ca Rafael Nadal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băieţelul de 11 ani iubeşte tenisul. Practică acest sport de aproape şase ani şi are  în palmares un titlu de excepţie. Anul trecut, a reuşit să devină vicecampion naţional.

Antrenat de tatăl său

Băiatul a atins racheta prima dată când avea şase ani şi jumătate. Pentru că şi-a dat seama de ceea ce îi place copilului, tatăl său, Ionel Iordache, pasionat la rândul său de tenis, a decis să îşi ajute copilul. S-a documentat, a căutat în cărţi de specialitate şi pe internet şi a devenit antrenorul băiatului.

 „Mă antrenez cu tata. Este un profesor foarte, foarte bun. Este dur când trebuie şi ştie să mă recompenseze atunci când am rezultate bune“, spune Sorin

Acesta şi-a dat seama că rezultatele apar doar dacă munceşte foarte mult. De aceea, în fiecare zi, îşi petrece patru ore pe terenul de tenis, ca să se antreneze pentru competiţiile la care participă.

„Stau două ore de dimineaţă şi alte două după amiază. E un pic mai complicat, dar, rezultate fără muncă nu există“, adaugă băieţelul de 11 ani.

Muncă recompensată prin rezultate

Munca micuţului tensimen de la Slobozia a dat rezultate. Unele excepţionale. Anul trecut, a reuşit să obţină titlul de vicecampion la Campionatele Naţionale de Tenis de Sală. Sorin era cât pe ce să devină campion, însă a fost învins în al doilea tur cu 7 - 5 de un adversar din Iaşi.

„Am fost puţin supărat că nu am reuşit să devin campion, însă şi locul doi mă bucură. Toţi prietenii şi cunoscuţii m-au felicitat“, rememorează încântat Sorin Iordache.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite