Slobozia: Şomerii s-au călcat în picioare la Bursa Locurilor de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii ialomiţeni au venit, în această dimineaţă, în număr mare la Bursa Locurilor de Muncă organizată la Clubul Tineretului de Slobozia în speranţa că şi-ar putea găsi un job.  Deşi cererea a fost destul de mare, oferta de job-uri a fost foarte mică.

Din cei peste 500 de angajatori ialomiţeni selectaţi pentru a participa la Bursa Locurilor de Muncă organizată astăzi, oficial doar 40 au căutat noi angajaţi. Cele mai multe servicii disponibile au fost cele în domenii precum construcţiile, agricultura şi comerţul.

„Noi am încercat să aducem cât mai mulţi angajatori, însă foarte puţini şi-au anunţat participarea“, a declarat Ion Mihălţeanu, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa.

Înghesuială pentru un job


În faţa Clubului Tineretului din Slobozia, locul unde s-a desfăşurat Bursa  Locurilor de Muncă, şommerii s-au călcat în picioare. Peste 300 de persoane au aşteptat în ploaie pentru a sta de vorbă cu cei câţiva angjatori care căutau forţă de muncă proaspătă.

Printre aceştia s-a numărat şi Raluca Călinescu (28 de ani). Tănăra a absolvit un masterat în domeniul ingineriei şi construcţiilor şi a rămas dezamăgită în momentul în care a aflat că are nevoie de cel puţin cinci ani experienţă pentru a putea avea un job.

„Eu am ieşit de pe băncile şcolii şi îmi caut de muncă, sunt convinsă pentru că nimeni nu mă va baga în seamă pentru că nu am experienţă. Tot ce mi-a rămas este speranţa“, a declarat tânăra.

Rezultatele bursei vor fi făcute la începutul săptămânii viitoare.

image
image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite