Slobozia: Şofer, prins pe picior greşit de rutierişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost sancţionat pentru încălcarea legislaţiei în vigoare
Şoferul a fost sancţionat pentru încălcarea legislaţiei în vigoare

Deşi avea permisul suspendat, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Slobozia, a încercat, ieri, să mai dea câteva ture cu maşina prin oraş.

În momentul în care a fost tras pe dreapta de către oamenii legii, tânărul conducător auto a încercat să scape, declarând că nu are asupra sa documentele. Poliţiştii au făcut verificări în baza de date şi, astfel, au descoperit că şoferul avea permisul suspendat de aproximativ o lună. Pe lângă faptul că a fost lăsat pieton, tânărul de 24 de ani s-a ales şi cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a avea asupra sa documente legale.

Tot ieri, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din judeţul Covasna, a fost prins ieri de poliţiştii comunei Gheorghe Lazăr în timp ce încerca să vândă ilegal lemne de foc. Şoferul deţinea în remorca maşinii sale o cantitate mult mai mare de material lemnos, decât avea înscris în documente. Pentru fapta sa, tânărul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de lemne a fost confiscată şi depusă într-un canton silvic.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite