Slobozia: Singurătatea l-a aruncat în braţele morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din comuna Alexeni a încercat, aseară, să îşi ia zilele. Bărbatul a băut o sticlă de clor, după care luat câteva înghiţituri dintr-un insecticid. În prealabil, băuse şi doi litri de vin.

Se considera o povară

Dumitru Apostol (65 ani) a recurs la acest gest necugetat din cauza singurătăţii. Văduv de mai bine de opt ani, bărbatul nu s-a putut resemna cu dispariţia soţiei sale. De câţiva ani, se afla în grija fiului său mai mare, Nicolae Apostol (37 ani). Ca să îşi poată întreţine familia, băiatul bătrânului a plecat la muncă în Germania. După plecarea fiului, Dumitru Apostol nu a rămas singur, ci împreună cu nepotul şi cu nora sa. Cu toate acestea, se simţea ca o povară pentru ei. Era tot timpul îngândurat şi nu vorba cu nimeni. Stătea singur în camera sa şi se uita pierdut în jur.

„De fiecare dată când încercam să dicut cu el, spunea că el se simte singur şi că nu mai sportă acest lucru. Noi am discutat cu el, dar nu aveai cu cine să te înţelegi“, spune Nicolae Apostol. Bătrînul a încercat să îşi curme suferinţa aseară. După ce a băut doi litri de vin, bărbatul a pus mâna pe sticla de clor şi a dat-o pe toată pe gât. Apoi, a mers în şoporn şi a luat câteva înghiţituri dintr-un insecticid. „A venit în casă şi a căzut lat. Ne-am speriat şi am sunat la Salvare. L-am dus direct la spital. Credeam că nu mai scapă“, adaugă fiul cel mare al bătrânului.

Internat la Terapie Intensivă

Bătrânul Dumitru Apostol a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. După ce a fost supus mai multor investigaţii medicale amănunţite în Unitatea de Primire e Urgenţelor, bătrânul a fost transferat la secţia de Terapie Intensivă, unde se află şi în momentul de faţă, sub atentă supraveghere medicală. „În momentul de faţă, pacientul a fost stabilizat şi toate funcţiile sale vitale sunt în regulă“, a declarat dr. Nina Precup Vâlcea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Dacă starea de sănătatea a pacientului se va ameliora, acesta ar putea fi externat în următoarele zile.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite