Slobozia: Şi ea a vrut să moară ca Mădălina Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă o ialomiţeancă, Gherghina Udrescu (40 de ani) din Bărcăneşti, şi-a pus capăt zilelor cu Furadan. Mamă a trei copii, ea a repetat gestul recent al Elenei Constantin (58 de ani)

În decurs de numai o săptămână, două femei din Ialomiţa au ales să imite ultimii paşi ai Mădălinei Manole. Din păcate, ele vor valsa în umbra morţii mult mai celebrei cântăreţe.

Vechile problemele cu alcoolul au împins-o, la începutul acestei săptămâni, pe Gherghina Udrea să copieze gestul necugetat al Mădălinei Manole. Problemele destul de severe pe care femeia le avea cu alcoolul s-au acutizat în ultima perioadă şi, potrivit spuselor soţului, de mai bine de o lună nimeni nu se mai înţelegea cu Gherghina.

Femeia şi-a luat viaţa, înghiţind câteva guri dintr-o sticlă de Furadan, pe care familia o avea de mai bine de şapte ani, soluţie cu care familia Udrescu obişnuia să stropească porumbul.

„Aveam insecticidul de şapte ani, în magazia din spatele curţii. Nu mă gândeam că poate să fie în stare de aşa ceva“, spune Florică Udrescu.
Marius a fost cel care şi-a găsit mama întinsă pe pat, fără suflare, şi a chemat de urgenţă Ambulanţa, dar, din păcate, era prea târziu.

„Nu ne mai înţelegeam cu ea“

Familia spune că Gherghina avea probleme cu alcoolul de câţiva ani buni şi că în 2007 a mai avut o tentativă de a îşi lua viaţa. „Mama avea mari probleme cu alcoolul. Sunt sigură că din cauza băuturii s-a sinucis. Sunt ani buni de când bea în neştire. Atunci când consuma alcool, era foarte agitată şi nervoasă. Nu ne mai puteam înţelege cu ea. Ne înjura totă ziua“, rememorează una dintre fiice, Mariana (22 ani).

„Sunt la fel de convinsă că băutura a determinat-o să îşi ia zilele. Deşi în trecut era o femeie căreia îi plăcea să aibă grijă de casă, de când a dat în patima alcoolului le-a lăsat pe toate baltă“, spune şi Anca(20 ani), cealaltă fată a familiei Udrescu.

Acesta este cel de-al doilea caz de sinucidere cu Furadan înregistrat pe raza judeţului Ialomiţa, în decurs de numai o săptămână, după cel al Elenei Constantin, o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Ograda, care şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi substanţă.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite