Slobozia: Ferrari de Bărăgan, plimbat pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Stoica (33 ani), din Slobozia, și-a achiziționat celebrul bolid F 430, cu suma de 70.000 de euro, la mâna a doua.Tânărul nu obișnuiește să-și etaleze „căluțul cabrat“ pe străzile din Slobozia, preferând să se relaxeze, conducându-l pe Autostrada Soarelui, departe de privirile curioșilor. În restul timpului, folosește o Dacie Logan.

Valentin Stoica este un pasionat al sporturilor cu motor, cu foarte mulți cai putere. De-a lungul anilor a deținut în garajele sale nenumărați bolizi care mușcau din șosea: Toyota Supra Turbo, Subaru Impreza WRX sau Porche 911. Nici una dintre ele nu i-a potolit setea de adrenalină așa cum a făcut-o celebrul F 430.

image

„Când am aflat că cineva vinde o astfel de mașină în România, am pus bani și am achiziționat-o. Nu pot să vă descriu în cuvinte senzația pe care o ai în momentul când te sui în ea. Sunt două moduri de a te bucura: unul să stai lângă ea și să o privești și al doilea să rulezi cu ea pe șosea și să auzi cum toarce herghelia de cai de sub capotă. E senzație unică....nu întâlnești acest sentiment la nici o altă mașină“, spune Valentin Stoica.

Citiți în săptămânalul „ADS Slobozia“, aflat deja la chioșcurile de ziare din întreg județul, ce alte „bijuterii“ pe patru roți mai ascunde
în graraj proprietarul prețiosului Ferrari  !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite