Slobozia: Shopping cu bucluc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii noului magazin Plus inaugurat la Slobozia riscă să fie amendaţi de poliţişti pentru că, în în încercarea de a ajunge la centrul comercial, traversează prin loc nepermis.

Oricât ar încerca să scape de sancţiuni, oamenii nu au cum. În zonă, nu există pasaj pietonal sau marcaje care să le permită trecerea. Urmarea: cei care vor fi prinşi pe picior greşit ar putea scoate din buzunare până la 120 de lei pentru plata amenzilor.

Cumpărături cu bucluc

Ca să ajungă la respectivul centru comercial, oamenii sunt nevoiţi să facă slalom printre autoturismele  care circulă cu viteză. Mai mult decât atât, ei riscă să primească amendă pentru că traversează strada prin loc nepermis. Singura trecere de pietoni se află la aproape un kilometru de locul în care a fost construit supermarketul.

Maria Ungureanu ( 33 ani) şi fiica sa, Miruna (13 ani), au venit pentru prima dată la shopping în noul magazin deschis în oraş. Ca să nu îşi pună vieţile în pericol, au aşteptat mai bine de jumătate de oră, până când au reuşit să traverseze strada. La ieşirea din magazin, au avut parte de o adevărată aventură. Ca să ajungă în siguranţă acasă, Maria şi fiica sa au luat la rând toate refugiile rutiere din faţa magazinului, până când au reuşit să treacă de cealaltă parte a şoselei. Au fost nevoite, apoi, să meargă 4-500 de metri pe bordură, până când au dat de un drum asfaltat.
 
Emoţii la întoarcerea de la cumpărături a avut şi Neluţa Barcău (42 de ani). Înainte de a trece strada, femeia s-a uitat în stânga şi în dreapta. Când a pus piciorul pe asfalt, o maşină a venit cu viteză şi era să o lovească. Femeia a apucat să se retragă repede şi să caute un alt loc pe unde să poată traversa în siguranţă. „Dacă mai făceam un pas, mă călca maşina aceea. Eu pe unde mai trec acum strada? De ce nu fac aici o trecere sau să sape un tunel pentru pietoni?“, se întreabă femeia, speriată de gândul că era la un pas să îşi piardă viaţa.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite