Slobozia: Sezonul estival readuce traficul infernal pe șoselele din sud-estul țării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începerea sezonului estival, va îngreuna traficul în urmatoarele ore, în special pe rutele dinspre litoral către Capitală .  Polițiștii rutieri le recomandă celor care călătoresc pe distanțe mari să facă pauze pentru odihnă și să folosească rute ocolitoare.

Este foarte posibil ca la intrarea pe Autostrada A2, în zona Cernavodă, să apară aglomerația, fenomen generator de stres pentru conducătorii auto, ce poate duce la producerea unor accidente rutiere.

Cei care pleacă de pe litoralul Marii Negre pot folosi unele dintre rutele ocolitoare pentru a scăpa de aglomerație. Cei care pleacă din Mamaia o pot lua pe Năvodari-Lumina-Ovidiu-Mihail Kogălniceanu-Hârșova-Slobozia-Drajna-Autostrada A2.

Din Constanța se poate acoli aglomerația pe Ovidiu-Mihail Kogalniceanu-Hârșova-Slobozia-Drajna-Autostrada A2. De asemenea, tot din Constanța șoferii o pot lua pe Hârșova-Slobozia-DN2A-Urziceni-DN2-București.

Poliția Rutieră spune că spre finalul acestei zile se pot produce cozi imense la punctele de taxare din zona Giurgeni- Hârșova, pe sensul de mers Constanța- București.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite