Slobozia: Sergiu Băhăian ţine carcera ocupată încă o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a executat deja 11 zile de izolare, controversatul om de afaceri a primit alte 7 zile de izolare, tot pentru deţinerea unui telefon mobil.

După ce anul trecut a fost depistat de două ori cu telefone mobile care asigurau accesul la Internet, Băhăian a primit două pedepse de cinci şi, respectiv, şase zile de carceră. Deşi mai trebuia să aştepte până la executarea celor două pedepse, mafiotul a fost băgat în regim prioritar la carceră, după ce la începutul săptămânii trecute a fost depistat cu un alt telefon mobil. Pentru această ispravă, Sergiu Băhăian a primit încă şapte zile de izolare. Nemulţumit de regimul de izolare, Băhăian a făcut contestaţie.

Gabriel Rusu, directorul adjunct al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Slobozia dă asigurări că, în cazul în care contestaţia va fi soluţionată în defavoarea deţinutului, acesta va executa imediat cele şapte zile de izolare primite. De altfel, conducerea închisorii a decis ca acesta să fie mutat într-o altă celulă, de două locuri, pentru a fi mai uşor controlat.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite