Slobozia: Seară electrizantă cu Jay Bliss

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul dj și producător român va mixa, sâmbătă, în pub-ul Hambar din Slobozia.

Cunoscut pentru seturile sale pline de dinamism, Jay Bliss promite o seară plină de sunete techno-house. Seara se anunță una incendiară, având în vedere că pentru sesiunea de warm-up la pupitrul tehnic va urca și Victor Mihăilescu.

A debutat ca producător

DJ-ul în vârstă de 29 de ani este unul dintre cei mai căutați entertaineri din România, zeci de cluburi din țară solicitându-i prezența la pupitrul de mixat. A început inițial ca producător, făcând muzică electronică. După doi ani, a intrat în branșa DJ-ilor. „Majoritatea producătorilor s-au făcut DJ pentru că, pur și simplu, nu se câștigă destul de bine din făcut muzică. În primii ani, până prind experiență, mare parte din ei chiar nu fac față. Și invers… Majoritatea DJ-ilor se apucă de produs ca să aibă sample-uri mai multe și mai bune. Probabil, trebuie găsit un echilibru, undeva la mijloc“, spune Jay Bliss.

A mixat alături de Homm

A început să mixeze în 2000, odată cu organizarea de petreceri underground în Sibiu. La trei ani de la debut, vine și recunoașterea pe scena muzicii electronice din România. Câștigă locul I  la un concurs de profil, iar ofertele nu întârzie să apară. În 2006, înfiinţează Exposed Audio, primul net-label din România, axat exclusiv pe promovarea muzicii techno, şi, odată cu acesta, revine şi în calitate de organizator şi producator. De-a lungul ultimilor ani, a mixat alături de Marhus Homm, Mick Wills, Hybrid, Pagal, Mihai Popoviciu, Optik și mulți alții.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite