Slobozia: A început Cupa Primăverii la karting / FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţi din cinci judeţe au luat, astăzi, startul unui concurs de karting de amploare, organizat de Palatul Copiilor şi M&M Karting în premieră după 30 de ani.

Concursul propune cinci clase de putere şi nu are limită de vârstă.

image

„Este un eveniment cum nu s-a mai organizat în Slobozia din anii 1980. Concursul nu este cu nimic mai prejos faţă de unul interjudeţean, dimpotrivă“, spune Ştefan Torok, profesorul de karting de la Palatul Copiilor din Slobozia.

image

Ucenic al reputatului Marcel Frăţilă, Ştefan (28 de ani) predă lecţii de karting celor 80 de copii înscrişi la acest cerc. Startul Cupei de Primăvară s-a dat la ora 10, pe Bulevardul Chimiei din oraş.

image

Obişnuiţi ai concursurilor, Carmen Dănoiu, Robert Alexandru şi Cosmin Condrea au fost foarte relaxaţi înainte de începerea concursului. „Eu am câştigat multe concursuri de karting, aşa că nu am deloc emoţii“, a spus Carmen (10 ani). Robert (11 ani) era nerăbdător: „Abia aştept să înceapă concursul, m-am plictisit aşteptând. Locul meu e pe pistă, nu pe margine.“ Nici Cosmin (7 ani) nu s-a lăsat mai prejos. „Cum să am emoţii, sunt pregătit să câştig“, a declarat puştiul.



Micii piloţi şi-au păstrat stăpânirea de sine şi în timpul competiţiei, în timp ce, pe margine, părinţii şi bunicii îşi încurajau odraslele.

image
image

„Noi ne-am obişnuit cu concursurile şi ne-am plimbat în lung şi în lat prin ţară cu concursurile la care a participat Carmen“, a declarat bunica singurei fete de la cercul de karting de la Palatul Copiilor din Slobozia.

image

Din concurs, nu au lipsit nici ATV-urile, demonstraţiile oferite smulgând ropote de aplauze din partea celor care au decis să urmărească live Cupa Primăverii.

image

Organizatorii sunt convinşi de succesul înregistrat de competiţia organizată la Slobozia după mai bine de 30 de ani.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite